Înscriere

Formular înscriere Farmasi România. În urma completării corecte a formularului, prin procesul de înscriere, veţi primi prin poştă gratuit un catalog Farmasi. Dacă bifaţi kitul de start veţi primi prin curier 16 produse cosmetice inclusiv catalogul.

Aveţi două opţiuni (bife) în formularul de înregistrare: kitul de start cu 16 produse (transport inclus) la doar 76 lei sau un singur catalog gratuit prin poştă.

Inscriere Farmasi

Nume și prenume:

Telefon:

Email:

Data de naștere (zi, lună, an):

Adresa de corespondență:

Județ /Sector:

Localitate:

Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament:

Vreau (bifaţi una):
Kit de Start la 75,98 lei (catalog, crema de fata cu arbore de ceai, sampon pentru regenerarea parului cu usturoi, ruj matte, masca detoxifianta cu carbune activ, crema de maini cu ulei de galbenele, gel pe baza de castane, pastă de dinţi cu efect de albire, transport inclus).
sau
17 produse Farmasi, 6 mostre de parfum, cutie cu capac magnetic, catalog si transport - 165 de lei Şampon 225 ml pe bază de usturoi, Pastă de dinţi 112 gr cu efect de albire, Ruj MATTE Merlot, Cremă de mâini 75 ml cu ulei de gălbenele, Masca de ten detoxifiantă 80 ml pe bază de cărbune activ, Cremă pentru îngrijirea tenului 50 ml cu arbore de ceai, gel terapeutic de masaj 250 ml cu efect dublu pe bază de castane, 6 mostre (testere) de parfum (în minieprubetă 16 ml sau pliculeţ), ️Catalogul în curs cu pagini parfumate, cutie cu capac magnetic, masca cu usturoi 200 ml, sampon cu urzica 500 ml, gel de dus cu lavandă 500 ml, lotiune de corp Hera 100 ml, crema de maini cu ulei de masline 75 ml, sapun lichid 300 ml, perie ovala pentru par, spray cu keratină 115 ml, Rimel Zen, Ruj True Color, transport inclus).
Catalog gratuit prin poştă în termen de 9-12 zile.

Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR stabilit la înregistrarea pe acest website.

---------------------------------
*Bifă necesară.

error: Content is protected !!