Tratament creşterea părului

Şampon cu usturoi, Farmasi Tratament creşterea părului. Produse Farmasi pe bază de usturoi şi capixyl pentru creșterea, hrănirea și regenerarea părului. Mai jos este formularul de înscriere Farmasi.  Aveţi mai multe opţiuni inclusiv înregistrare gratuită fără obligaţii de comandă: veţi primi catalogul gratuit cu pagini parfumate.

Pentru înscrierea cu comandă alegeţi una dintre opţiuni (bife). Nu vă puteţi dubla contul.
Vârsta minimă: 18 ani.

Formular înscriere Farmasi cu comandă:

Nume și prenume:

Telefon:

Email (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

Data de naștere (zi, lună, an):

Adresa de corespondență:

Județ /Sector:

Localitate:

Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament:

Doresc:
1) Pentru 54,48 lei: un şampon cu usturoi şi capixyl 225 ml + o mască de păr cu usturoi şi capyxil 200gr + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

2) Pentru 92,98 lei (transport inclus Urgent Cargus): şampon cu usturoi şi capixyl 225gr + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200gr + ulei de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

Pentru 101, 38 lei (transport inclus Urgent Cargus): şampon cu usturoi şi capixyl 500 ml + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + ulei de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

3) Pentru 169,98 lei (transport inclus în preţ prin Urgent Cargus): 2 X şampoane cu usturoi şi capixyl 225gr + 2 x măşti de păr cu usturoi şi capyxil 200gr + 2 x uleiuri de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + cadou de bun venit (un ruj True color + un rimel Mascara Zen) + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

4) SETUL DE BUN VENIT la 85,97 lei (transport inclus prin Urgent Cargus): catalog în curs, cremă de faţă cu arbore de ceai, şampon pentru regenerarea părului cu usturoi şi capixyl, 6 mostre parfum, Ruj lichid MATTE , gel terapeutic pe bază de castane cu efect dublu, pastă de dinţi cu efect de albire (plata la primire).

SAU
5) Catalog gratuit prin poştă în termen de 9-12 zile.

Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR stabilit la înregistrarea pe acest website.

---------------------------------
*Bifă necesară.

 

Produse pentru păr pe bază de usturoi

Produsele pentru păr pe bază de usturoi, NU miros a usturoi. Nu conțin parabeni, sau alte substanțe neprietenoase cu organismul uman. După înscriere beneficiați de reducere de 30%. Înscrierea Farmasi este gratuită și fără obligații.

Șampon cu usturoi

Şampon cu usturoi

Formulă îmbogățită cu usturoi și capixyl, soluţia eficientă pentru părul fragil și subțire. Reface părul deteriorat și

hrănește fiecare fir. Dacă este utilizat regulat, contribuie la întărirea părului și îi conferă un aspect strălucitor.

ULEI DE USTUROI CONCENTRAT REVITALIZANT 30 ML

Şampon cu usturoi

Acest ulei miraculos, ușor de clătit, ajută la stimularea foliculilor de păr, cu tendințe de rupere și de cădere. Părul tău va avea un aspect vibrant și strălucitor. Prin formula sa îmbunătățită, uleiul de usturoi concentrat revitalizant Dr. C. Tuna oferă îngrijirea ideală pentru părul slăbit, cu tendințe de rupere. Îmbogățit cu ulei de floarea soarelui, ulei de migdale dulci, minerale și vitamina E.

Mască de păr revitalizantă cu extract de usturoi și capixyl.

Contribuie la creșterea volumului părului. Susține creșterea și previne căderea părului. Formulă ușoară și non-grasă oferă îngrijire perfectă pentru părul deteriorat. Părul fragil și subțiat devine mătăsos.

Beneficiile usturoiului pentru păr

Fie că vrei un păr mai sănătos în urma tratamentelor sau vopselei, fie că ai probleme cu căderea părului, produsele pentru păr cu usturoi sunt excelente.
Usturoiul este o sursă bogată de sulf, al treilea mineral ca și cantitate din organism și are un rol important în creșterea părului.
Acesta este esențial în dezvoltarea de cheratină, proteină ce oferă părului structura și formă că strat protector. O cantitate insuficientă de sulf în păr conduce la vulnerabilitate și la ruperea ușoară a acestuia.
Astfel, dacă ai probleme cu căderea părului, poți folosi cu încredere produsele cu usturoi de la Farmasi.

Despre capixyl şi proprietăţile sale

Capixyl este compus din trei ingrediente naturale diferite. Este un amestec de peptidă, acetil tetrapeptidă-3 și extract de trifoi roșu.
Capixilul este un medicament popular pentru căderea părului care previne degradarea părului. Cel mai important, Capixyl nu provoacă efecte secundare. Este dovedit că tratamentele pe bază de Capixyl cresc densitatea părului cu 46 la sută.
Studiile par să indice că foliculii de păr sunt mai lungi și mai groși cu tratamentul cu Capixyl. Prezintă o creștere a stadiului de anagen al creșterii părului și o scădere a fazei telogene. Cu alte cuvinte: mai multă creștere și mai puțin pierdere în comparație cu grupul de test placebo (au fost testate două grupuri: unul placebo şi unul cu capixyl).
Capixylul previne și oprește procesul de cădere a părului. Stimulează creșterea și reduce inflamația la nivelul scalpului.

error: Content is protected !!