Kit start Farmasi

Kit start Farmasi în prima comandă. Poți cumpăra kitul start Farmasi doar în prima comandă după înregistrare. Setul conține 17 produse ambalate în cutie cu capac magnetic. Toate aceste produse au un preț special. Dacă alegi să cumperi setul de bun venit vei plăti doar 76 de lei(transport inclus). Important: coletul se plătește la primire.

Poți cumpăra setul de bun venit doar în prima comandă. Poți alege să cumperi doar setul de bun venit și vei plăti 76 de lei(transport inclus curier rapid).

Setul conține mai multe produse, printre care 6 mostre de parfum de 1,4 ml și catalog cu pagini parfumate.
Kitul start Farmasi poate fi comandat o singură dată și doar după înregistrare. Crearea unui cont Farmasi nu obligă la nimic. Acest kit are un preț special de 59.99 lei (65%reducere)la care se adaugă taxa de trasport și catalogul tipărit 15.98 lei.

Nume și prenume:

Telefon:

Email:

Data de naștere (zi, lună, an):

Adresa de corespondență:

Județ /Sector:

Localitate:

Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament:

Vreau (bifaţi una din două):
Kit de Start la 75,98 lei (catalog, crema de fata cu arbore de ceai, sampon pentru regenerarea parului cu usturoi, ruj matte, masca detoxifianta cu carbune activ, crema de maini cu ulei de galbenele, gel pe baza de castane, pastă de dinţi cu efect de albire, transport inclus).
sau
Catalog gratuit prin poştă în termen de 9-12 zile.

Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR stabilit la înregistrarea pe acest website.

---------------------------------
*Bifă necesară.

Kit start Farmasi conținut

Setul de bun venit conține 17 produse:
🍀Cremă de faţă cu arbore de ceai
🍀Șampon cu usturoi şi capixyl
🍀6 mostre parfum
🍀Mască pe bază de cărbune activ
🍀Ruj MATTE
🍀Gel pe bază de castane cu efect dublu
🍀Cremă de mâini cu ulei de gălbenele
🍀Pastă de dinţi cu efect de albire
🍀 Catalog Farmasi
🍀3 broşuri cosmetice: ghid de îngrijire a tenului, ghid al culorilor, broșură de oportunitate.
Ambalate în cutie magnetică!
Setul are reducere de 65% față de prețul din catalog. Poate fi comandat o singură dată la prima comandă.

Produsele din setul de bun venit

1) Cremă de faţă cu arbore de ceai – Crema pentru față cu arbore de ceai pentru ten gras și cu imperfecțiuni hidratează și echilibrează tenul, conferindu-i un aspect luminos. Aceasta ajută în mod eficient la reducerea petelor, a punctelor negre și a imperfecţiunilor. Această cremă creează o barieră protectoare invizibilă deasupra pielii și astfel o protejează de impactul nociv al mediului.

2) Șampon cu usturoi şi capixyl – Șampon revitalizant, formulă îmbogățită cu usturoi și capixyl, soluţia eficientă pentru părul fragil și subțire. Reface părul deteriorat și hrănește fiecare fir. Dacă este utilizat regulat, contribuie la întărirea părului și îi conferă un aspect strălucitor.

3) Mască pe bază de cărbune activ –  reduce porii în mod vizibil, absoarbe sebumul în exces și exfoliază în mod delicat, pentru un ten luminos și împrospătat. Bogată în vitamina C și antioxidanți cu efecte anti-îmbătrânire, această formulă reduce în mod vizibil hiperpigmentarea, reducând porii mari, reduce liniile și ridurile fine și elimină excesul de sebum, îndepărtând în același timp impuritățile acumulare, pentru un ten luminos.

4) Ruj MATTE TEXTURĂ MATĂ PERFECTĂ ȘI SOFISTICATĂ!
• Un ruj puternic pigmentat, pentru purtare îndelungată, care oferă o culoare intensă, mată și de efect într-o singură aplicare
• Conținutul de vitamina E hidratează buzele

5) Gel pe bază de castane  – CONFORT INSTANTANEU PENTRU CORPUL OBOSIT. Cu formulă îmbunătățită. Dr. C. Tună Geluri de masaj sunt acum mai puternice, pentru a oferi o soluție mai eficientă pentru starea ta de oboseală!

6) Cremă de mâini cu ulei de gălbenele – Îți hidratează instantaneu mâinile, chiar și în cele mai aspre condițîi.

7) Pastă de dinţi cu efect de albire – O pastă de dinți cu proprietăți unice. Reprezintă modelul pentru produsele de îngrijire a danturii din magazinul online.

8-17) 3 brosuri, catalog cu pagini parfumate, 6 mostre de parfum

ÎNSCRIERE FARMASI

Acest kit start Farmasi îl puteți comandă o singură dată în prima comandă. Dacă nu introduceți acest kit în prima comandă veți pierde ocazia de a- l cumpără ulterior.

error: Content is protected !!