Cafea cu cicoare

Cafea cu cicoare în noul catalog Farmasi. Prima broșură Farmasi pe 2020. Această broșură aduce produse noi. Printre aceste produse noi se află și cafeaua cu cicoare. Cafea cu cicoare din 1 ianuarie 2020 la Farmasi.

Ultimele tendințe în machiaj vor fii prezente în primul catalog Farmasi 2020. Un produs excepțional, cafea cu cicoare. Savurează cafeaua cu cicoare alături de prieteni. Bucură-te de savoarea acestei cafele pentru o stare de sănătate și voie bună.

2020 este un an special, Farmasi sărbătorește 70 de ani de la înființare. Aplică pentru înscriere Farmasi și altura-te unei echipe de succes. Achiziționezi produsele cu reduceri de 23%-30%. Cadouri în primele patru luni de comenzi consecutive. Promoții în fiecare lună.

Înscrie-te acum și ai produse de calitate la prețuri foarte bune. Completează formularul pe acest site și primești catalogul cu pagini parfumate gratiut.

CLICK AICI PENTRU ÎNSCRIERE FARMASI

Cafea cu cicoare – beneficii

Cicoarea este o plantă miraculoasă ce oferă beneficii multiple pentru sănătate. Este o sursă bogată în vitamine și minerale ce conține, printre altele o fibră probiotică, numită inulină.

Inulina este importantă pentru bună funcționare a metabolismului și sistemului digestiv.

Principiile active care intră în compoziția cicorii, stimulează digestia, curăță ficatul și splina, detoxifică organismul, scad colesterolul și glicemia, calmează ușor sistemul nervos, au efect ușor laxativ, stimulează, dar și inhibă pofta de mâncare.

Cafeaua cu cicoare stimulează tranzitul intestinal, te ajută să slăbești, scade colesterolul și previne diabetul. Previne bolile de inima și protejează ficatul, reduce inflamațiile articulare is previne tromboză.

Inulină, o fibră alimentară existența în cicoare. Această protejează împotriva acumulării de colesterol și oferă multe alte beneficii metabolice, cum ar fi absorbția fierului, calciului și magneziului. Inulină este o polizaharidă care reglează nivelul glicemiei, de aceea este recomandată în caz de diabet și obezitate.

Din ianuarie 2020 veți găși în magazinul online Farmasi cafea cu cicoare. Pentru o stare de sănătate și de voie bună, dar și pentru a o savura alături de prieteni.

Produse noi

Pe lângă acest produs excepțional, Farmasi mai adaugă produse make-up de ultimă generație. Printre produsele noi se numără gama Be fit și Intimate care.  În gama cu usturoi și capixyl noutate masca pentru păr fragil și deteriorat.

Înscrie-te în echipa Farmasi și vei primi catalogul Farmasi cu pagini parfumate pentru a-l putea răsfoi și află toate noutățile pregătite.

Puteti vizualiza mai jos catalogul Farmasi inuarie – martie 2020.

CLICK AICI PENTRU ÎNSCRIERE FARMASI

Cafea cu cicoare – rădăcina parfumată a plantei este măcinată și combinată cu boabe de cafea proaspăt măcinate.

Alege înscriere Farmasi și bucură-te de beneficiile cafelei cu cicoare.

error: Content is protected !!