Produse pentru păr cu usturoi

Acum în oferta Farmasi produse pentru păr cu usturoi. Produse Farmasi disponibile acum în România. În magazinul online Farmasi găsești produsele pentru păr cu uisturoi.

Intră în echipa Farmasi și beneficiezi de reduceri. Fiecare consultant (client) are reducere de 23% – 30%. Produse cosmetice și parfumuri 23%. 30% pentru produsele Dr. C Tuna.

Gama de produse pentru păr cu usturoi cuprinde mai multe produse. Șampon cu usturoi, mască de păr, ulei de păr.

Completează formularul de înregistrare pe acest site și ai reducere la toate produsele Farmasi. Dacă vrei o soluție eficientă pentru un păr sănătos, alege gama de produse pentru păr cu usturoi.

Nume și prenume*:

Telefon*:

Email* (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

Adresa de livrare:

Județ /Sector*:

Localitate*:

Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament*:

Doresc:

Pentru 85 lei (transport inclus Urgent Cargus): 2 bucăți şampon cu usturoi şi capixyl 500 ml + catalogul cu pagini parfumate (plata la primire) + transport prin curier rapid în preț.

Pentru 112 lei (transport inclus Urgent Cargus): 2x şampon cu usturoi şi capixyl 500 ml + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + catalogul cu pagini parfumate (plata la primire, transport în preț).

Pentru 120 lei: şampon cu usturoi şi capixyl 225 ml + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

Pentru 68 lei: două şampoane cu usturoi la 225 ml + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

Pentru 129 lei (transport inclus Urgent Cargus): şampon cu usturoi şi capixyl 500 ml + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + 1 ulei de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

Pentru 220 lei (transport inclus în preţ prin Urgent Cargus): 2 X şampoane cu usturoi şi capixyl 225 ml + 2 x măşti de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + 2 x uleiuri de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + cadou de bun venit + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

Pentru 239 lei (transport inclus în preţ prin Urgent Cargus): 2 X şampoane cu usturoi şi capixyl 500 ml + 2 x măşti de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + 2 x uleiuri de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + cadou de bun venit + catalogul cu pagini parfumate (plata la primire).

Pentru 120 lei (transport inclus Urgent Cargus): şampon cu usturoi şi capixyl 225 ml + mască de păr cu usturoi şi capyxil 200 ml + ulei de usturoi concentrat îmbogăţit cu ulei de migdale şi vitamina E + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

STARTER KIT LA 100 LEI pentru a beneficia de cont permanent cu reducere

SAU

Primeşti doar şi numai un catalog gratuit prin email și/sau whatsapp în termen de 3 zile. Dacă bifezi această opţiune nu vei primi decât un catalog online identic cu cel tipărit.

Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR la înregistrarea pe acest website.

---------------------------------
*Bifă necesară. Câmpuri obligatorii de completat.

Usturoi – proprietăți pentru păr

Usturoiul are numeroase proprietăți terapeutice. El este, printre altele, o soluție excelentă pentru activarea creșterii părului și oprirea căderii acestuia. Fiind un concentrat de aminoacizi, vitamine, minerale și oligoelemente, usturoiul face astfel minuni în privința părului.

Are un rol activ în formarea și accelerarea producției de keratină. Această substanță este necesară pentru ca părul să aibă o structură sănătoasă.

Produse pentru păr cu usturoi

Usturoiul are un conținut de acid ascorbic și tiamină. Aceste vitamine sunt necesare pentru a preveni degajarea scalpului. Datorită calităților sale antibacteriene, usturoiul este utilizat în scopuri terapeutice și profilactice pentru a combate mătreața și seboreea.

Dacă pierderea părului este cauzată de acumularea de microorganisme dăunătoare, usturoiul va ajunge la salvare. Acesta va ucide mediul distructiv și va restabili circulația sângelui, îmbogățind bulbii cu substanțe nutritive. Stimulând microcirculația, usturoiul redă vitalitatea rădăcinilor părului, îi stimulează creșterea și contribuie la stoparea căderii firelor de păr.
Usturoiul este o sursă bogată de sulf, al treilea mineral că și cantitate din organism și are un rol important în creșterea părului.

Produse pentru păr cu usturoi

ȘAMPON CU USTUROİ Șİ CAPİXYL

Produse pentru păr cu usturoi

Șampon revitalizant, formulă îmbogățită cu usturoi și capixyl, soluţia eficientă pentru părul fragil și subțire. Reface părul deteriorat și hrănește fiecare fir. Dacă este utilizat regulat, contribuie la întărirea părului și îi conferă un aspect strălucitor.

MASCĂ DE PĂR REVİTALİZANTĂ CU USTUROİ Șİ CAPİXYL

Mască de păr revitalizantă, formulă specială cu extract de usturoi și capixyl, contribuie la creșterea volumului

Produse pentru păr cu usturoipărului, susține creșterea și previne căderea părului. Părul fragil și subțiat devine mătăsos. Formula ușoară și non-grasă oferă o îngrijire perfectă pentru părul deteriorat.

ULEİ DE USTUROİ CONCENTRAT REVİTALİZANT

Prin formula sa îmbunătățită, uleiul de usturoi concentrat revitalizant Dr. C. Tuna oferă îngrijirea ideală pentru părul slăbit, cu tendințe de rupere. Îmbogățit cu ulei de floarea soarelui, ulei de migdale dulci, minerale și vitamina E. Acest ulei miraculos, ușor de clătit, ajută la stimularea foliculilor de păr, cu tendințe de rupere și de cădere. Părul tău va avea un aspect vibrant și strălucitor.

Produse pentru păr cu usturoi de la Farmasi.

CLICK PENTRU ÎNSCRIERE FARMASI

Alătură-te echipei și beneficiază de toate avantajele Farmasi. Ai reducere de 23% la produsele cosmetice și parfumuri. La produsele Dr C Tuna 30%, la fel și la aceste produse pentru păr cu usturoi.

 

 

error: Content is protected !!