Produse pentru păr cu keratină

Produse pentru păr cu keratină de la Farmasi. Farmasi are în ofertă produse pentru păr cu keratină. Produse Farmasi disponibile în magazinul online. În broșura Farmasi găsiți aceste produse pentru păr cu keratină.

Intră în echipa Farmasi și bucură-te de toate ofertele. Toți consultanții Farmasi au discount de 23%- 30%. 23% la produsele cosmetice și 30% la produsele DR. C Tuna.

Produse pentru păr cu keratină în oferta Farmasi. Șampon cu keratină, mască cu keratină, ser cu keratină și spray de păr cu keratină.

Înscrie-te și beneficiază de oferte și reduceri. În primele patru luni de la înscriere Farmasi oferă și cadouri. Pentru o comandă de minim 150 de puncte lunară veți primi cadouri.

În concluzie dacă devii consultant Farmasi ai numai de câștigat.

CLICK PENTRU INSCRIERE FARMASI

Ce este keratina și ce rol are

Pentru a înțelege cum acționează tratamentele pe bază de keratină, trebuie să știm în primul rând că această

Produse pentru păr cu keratină

substanță este de fapt o proteină specială care se găsește în componența pielii, a părului și a unghiilor. Keratina ajută părul să fie sănătos, rezistent și strălucitor. Cu alte cuvinte, keratina este o componentă a firului de păr.

Datorită factorilor de mediu la care ne expunem părul, poluare și tratamente termice și cosmetice, cantitatea de keratină se micșorează, iar părul devine fragil și lipsit de vitalitate. Din fericire, această proteină poate fi extrasă și din alte surse naturale, cum ar fi lâna curată a oilor din Noua Zeelandă, și introdusă în produsele pentru păr, pentru a-i repara structura deteriorată.

Rezultatele sunt spectaculoase și de lungă durată. Efectele poluării, ale stilului de viață dezordonat, lipsei de timp alocat pentru îngrijirea părului, pot fi combătute cu succes cu un astfel de tratament intensiv de regenerare.

Unul dintre cele mai revoluționare tratamente pentru părul creț, rebel și uscat este cel pe bază de keratină. După efectuarea tratamentului pe baza de keratină, părul devine mai moale, mai strălucitor și mai sănătos.

În cazul zulufilor rebeli, keratina acționează ca un tratament semipermanent, care contribuie la reperarea cuticulelor de păr fisurate și ale cărui efecte durează până la două luni și jumătate.

Produse pentru păr cu keratină

Șampon cu keratină

Șamponul reparator de tratament cu keratină curăță în profunzime și îndepărtează reziduurile și pătrunde totodată în stratul cuticulei pentru a hrăni firul de păr în profunzime. Mod de utilizare: Masează pe păr până obții o spumă

Produse pentru păr cu keratină

bogată. Se clătește cu apă din abundență. Pentru un efect de netezire de durată, aplică Masca de tratament cu keratină pentru păr.

Mască de păr cu keratină

Masca de tratament cu keratină pentru păr restabilește nivelul esențial de hidratare și îmbunătățește rezistența părului, netezind intens firul de păr.
Mod de utilizare: Masează pe părul umed după șamponare. Întinde cu ajutorul degetelor pe lungimea părului, insistând pe vârfuri. Pentru rezultate optime, lasă produsul să acționeze 3-5 minute și clătește cu apă din abundență. Aplică apoi Spray-ul de reparare cu keratină ce asigură pieptănarea ușoară și intensifică luciul.

Ser de păr cu keratină

keratină

Serul de reparare cu keratină protejează părul împotriva efectelor căldurii și ale instrumentelor de coafat, acoperindu-l cu un strat protector. Formulă absorbită instantaneu asigură un luciu de durată. Mod de utilizare: Aplică câteva picături pe părul uscat, insistând pe vârfuri. Nu necesită clătire.

Spray de păr cu keratină

Spray-ul de reparare cu keratină pentru păr netezește suprafața părului, oferind luciu instantaneu. Mod de utilizare: Agită bine înainte de utilizare. Pulverizează pe părul umed și masează delicat cu degetele. Nu necesită clătire. Pentru un aspect mătăsos și lucios și pentru tratamentul vârfurilor despicate, aplică Serul de tratament cu keratină pentru păr.

CLICK PENTRU INSCRIERE FARMASI

Înscrie-te! Intră în magazinul online și cumpără minunatele produse pentru păr cu keratină. Bucură-te de toate produsele Farmasi. Ai reducere la toate produsele Farmasi inclusiv la aceste produse pentru păr cu keratină.

error: Content is protected !!