Gama pentru bebeluși cu ulei de borago

Ulei de borago in noile produse Farmasi. Dr C. Tuna Gama pentru bebeluși cu ulei de borago. Din 1 septembrie Dr. C. Tuna gama pentru bebeluși cu ulei 100% organic de borago.

Noul catalog Farmasi aduce produse cosmetice noi. Dr. C. Tuna gama pentru bebeluși cu ulei 100% organic se numără printre noutățile noului catalog Farmasi. Înregistrează-te în echipa Farmasi România și cumpără produsele Farmasi la prețuri speciale.

Gama pentru bebeluși cu ulei organic 100%conține: șampon pentru bebeluși, loțiune, ulei pentru bebeluși, crema pentru iritatiile de scutec și săpun pentru bebeluși. Îngrijire specială pentru bebelușul Dvs. cu gama pentru bebeluși Dr C Tuna.

 Produsele sunt testate hipoalergenic. Nu conțin parabeni, coloranți, parafină sau parfum.

 

CLICK PENTRU INREGISTRARE FARMASI

 

Despre uleiul de borago

ulei de borago

Borago este o plantă care a fost folosită și ale cărei beneficii sunt cunoscute de mai bine de 1500 de ani. Uleiul de borago este bogat în acizi grași polinesaturati.

Acest tip de ulei vegetal natural, este utilizat cu succes atât pentru piele cât și pentru păr, având beneficii uimitoare asupra acestora. Este extrem de apreciat și utilizat atât pentru îmbunătățirea aspectului pielii cât și pentru înfrumusețarea podoabei capilare.

 De asemenea, este foarte cunsocut și apreciat datorită unei substanțe anume din compoziția sa, și anume: acidul gamma linoleic.

Pielea bebelușilor, este afectată în mod constant de purtarea pampersilor și apar iritații, roșeli și mâncărimi, pe corp. Cu produsele pentru bebeluși cu ulei de borago veți observa rapid, cum roșeața începe să dispară iar iritatiile, mâncărimile și usturimile sunt calmate cu succes. Pielea bebelușului este hidratată în prfunzime.

Șamponul pentru bebeluși hidratează în profunzime scalpul, previne totodată, formarea de noi cruste sau coji.

Gama pentru bebeluși cu ulei de borago 100% organic

ulei de borago

Șampon pentru bebeluși

Curăță ușor părul și pielea bebelușului cu o formulă delicată îmbogățită cu ulei de borago și se clătește ușor. Formulă fără lacrimi.

Valoarea PH ului este compatibilă cu pielea bebelușului.

Crema pentru iritații de scutec

ulei de borago

Relaxează pielea bebelușului de la prima utilizare. Este ușor absorbită de piele. Este ideală pentru utilizarea zilnică.

Ulei pentru bebeluși

Acest ulei special dezvoltat pentru bebelușul tău face masajul mai ușor și este absorbit rapid. Oferă copilului o grijă delicată, oferind în același timp hidratare și catifelare intense.

Loțiune pentru bebeluși

Hhidratează zilnic pielea sensibilă a bebelușului. Lasă un aspect catifelat în timp ce

relaxează pielea.

Săpun pentru bebeluși

Curată ușor pielea bebelușului cu o formulă delicată îmbogățită cu extracte de borago. Ușor de clătit. Oferă o plăcereunică  a îmbăierii datorită formulei sale fine.

CLICK PENTRU INREGISTRARE FARMASI

Îngrijire specială pentru bebelușul tău cu produsele Dr. C Tuna de la Farmasi.

Alege gama pentru bebeluși cu ulei de borago 100% organic.

 

 

 

error: Content is protected !!