Farmasi – Produse pentru protecție solară

Produse pentru protecție solară. Farmasi pune la dispoziția clienților săi produse pentru pretectie solară. Soarele este sursa vieții și joacă un rol vital pentru dezvoltare. Cu toate acestea, poate fi nociv pentru pielea noastră. De aceea este crucial să folosiți o cremă pentru protecție solară.

Indiferent de tipul Dvs. de piele, anumiți factori pot atrage sensibilizarea sa excesivă.
O dată cu venirea verii și începerea sezonului de plajă, ar trebui urmate principalele regului pentru o protecție adecvată la expunerea la soare. Bronzul dă un aspect minunat pielii, însă nu trebuie să uităm că, pentru a ne bucura de el trebuie să ținem cont de anumite aspecte.

În primul rând trebuie să folosim protecție solară. Este importantă folosirea de emulsii și loțiuni pentru protecția împotriva razelor nocive. Pielea trebuie protejată prin aplicarea produselor pentru protecție solară. Trebuie să facem alegerea potrivită a unui produs cu un factor de protecție solară potrivit pielii.

Nume și prenume:

Telefon:

Email (dacă nu aveţi adresă de email completaţi nume-prenume@farmasi):

Data de naștere (zi, lună, an):

Adresa de corespondență:

Județ /Sector:

Localitate:

Stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament:

Doresc:

Pentru 33,48 lei: ulei pentru bronzat spf 6 (115 ml) + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

Pentru 52,38 lei: ulei pentru bronzat spf 6 (115 ml) + lotiune pentru protectie solara spf 50 (75 ml) + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire)..

Pentru 57,98 lei: ulei pentru bronzat spf 6 (115 ml) + crema de fata spf 50 (50 ml) + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire)..

Pentru 76,88 lei (transport inclus Urgent Cargus): ulei pentru bronzat spf 6 (115 ml) + lotiune pentru protectie solara spf 50 (75 ml) + crema de fata spf 50(50 ml) + catalogul cu pagini parfumate + transport (plata la primire).

Kit de Start la 75,98 lei (catalog, 6 mostre parfum, sampon, ruj mat, crema îngrijire ten, mască detoxifiantă, gel de masaj, pastă de dinţi, creion dermatograf, ghid îngrijire, transport inclus, plata la primire).

SAU
Catalog gratuit prin poştă în termen de 9-12 zile.

Confirm* că accept termenii şi condiţiile Farmasi, principiile privind politica de confidenţialitate cât şi GDPR stabilit la înregistrarea pe acest website.

---------------------------------
*Bifă necesară.

 

Despre protecția solară

O dată cu venirea verii, produsele cu factor de protecție solară nu trebuie să lipsească din rutina de îngrijire zilnică. Mai mult, specialiştii ne recomandă să folosim produse cu FPS tot timpul anului, mai ales pentru ten şi mâini, asta pentru că acestea previn îmbătrânirea prematură a pielii şi o protejează de radiaţii.

Soarele are nenumărate beneficii pentru corp. Nu trebuie să uităm că, pentru a ne bucura de el, trebuie ţinut cont de anumite aspecte. În primul rând este importantă folosirea de emulsii şi loţiuni pentru protecţia împotriva razelor nocive.

Produse pentru protecție solară de la Farmasi

DR.C.TUNA CREMĂ DE FAȚĂ SPF 50

 

PROTECȚIE SOLARĂ

Potrivită pentru tenul sensibil. Oferă protecție zilnică împotriva efectelor negative cauzate de un spectru larg UVA/UVB. Cu o textură mătăsoasă și ușoară, perfectă pentru a fi aplicat după alte produse de îngrijire a tenului și sub machiaj. Are efect de hidratare, datorită glicerinei și vitaminei E. Îmbogăţită cu Aloe Vera.

DR.C.TUNA LOȚIUNE PENTRU PROTECȚIE SOLARĂ SPF 30 si SPF 50

Protejează pielea de razele ultraviolete. Formează o barieră perfectă, oferă hidratare și hrănire prin formula sa specială, îmbogățită cu glicerină și vitamina E. Răsfață-te cu textura ușoară, fără aspect uleios și bucură-te de o experiență plăcută pe plajă. Îmbogăţită cu Aloe Vera.

PROTECȚIE SOLARĂ

DR.C.TUNA ULEI PENTRU BRONZAT SPF 6

Ulei pentru bronzat oferă o bronzare rapidă și prelungită și în același timp o ușoară protecție solară, lasă pielea fină și suplă, hidratând-o cu formulă să specială îmbogățită cu ulei de morcov și vitamina E. Un ulei de plajă cu absorbție rapidă, ușor, pentru o experiență plăcută la plajă.

CLICK PENTRU INSCRIERE FARMASI

Pentru a putea cumpăra produsele Farmasi este nevoie de înscriere Farmasi. Pentru înscriere completează formularul de înscriere de pe acest site.
După înscriere Farmasi achiziționezi produsele pentru protecție solară, dar și celelalte produse Farmasi cu discount e 23%-30%.

 

error: Content is protected !!