Farmasi – cosmetice cu aloe vera

Cosmetice cu aloe vera în oferta Farmasi. Oferta Farmasi cuprinde cosmetice cu aloe vera. Aloe este un grozav hidratant natural. Planta medicinală are un PH asemănător cu cel al pielii. Farmasi pune la dispoziția clienților săi cosmetice cu aloe.
Pentru că este un grozav hidratatnt, aloe vera păstrează pielea bine hidratată. Aloe vera este un agent bacterian natural. Reduce acneea luptând cu bacteria ce provoacă leziunile acneice.
Sucul gelatinos din frunzele de aloe vera este folosit în compoziția multor produse cosmetice. Creme faciale sau anti-acneice, tratamente contra arsurilor solare și cicatricilor, geluri antirid, deodorante, game pentru sănătatea scalpului și a părului, inclusiv anti-cădere și anti-mătreață.

CLICK PENTRU ÎNSCRIERE FARMASI

Gama Dr. C. Tuna cu aloe vera

Dr C. Tuna a cercetat calitățile plantei medicinale și a creat dermato- cosmetice cu aloe vera. Dermato – cosmeticele reprezintă o categorie de produse pentru îngrijirea pielii conform cerințelor exigente ale industriei farmaceutice. Preparatele dermato – cosmetice cu aloe sunt hipoalergenice. Sunt potrivite pentru pielea sensibilă. Produsele sunt dezvoltate in laboratoarele proprii Farmasi.

Farmasi – cosmetice cu aloe vera

 

Loțiunea cu aloe – HIDRATARE RAPIDĂ

Îmbogățită cu unt de Shea, loțiunea cu aloe Dr. C. Tuna are o textură lejeră și creează un strat protector pentru a hidrata și pentru a reduce nivelul de uscăciune a pielii. Aplică o cantitate suficientă pe pielea curată, în special după duș. Masează delicat prin mișcări circulare.

 

Masca cu aloe

Cosmetice cu aloe vera

Îmbogățită cu ulei de măsline, Masca de față cu aloe vera Dr. C. Tuna hidratează și oferă o senzație de prospețime feței, lăsând pielea fi nă și catifelată.

Ccremă cu aloe – HIDRATARE ZILNICĂ

Formula îmbogățită cu ulei de măsline susține bariera naturală de protecție a pielii împotriva factorilor iritanți. Pielea ta rămâne hidratată și strălucitoare.

 

Scrub cu aloe – CURĂȚARE DELICATĂ

Microparticulele exfoliante fine din formulă îndepărtează celulele de piele moarte. Îmbogățit cu vitamina E, scrubul cu aloe Dr. C. Tuna oferă luminozitate pielii, pentru un aspect întinerit. Aplică pe față și gât pe pielea umedă. Masează delicat prin mișcări circulare ascendente. Clătește cu apă din abundență.

Cosmetice cu aloe vera

Gel cu aloe – HIDRATARE CONCENTRATĂ

Îți învăluie pielea cu un strat protector. Îmbogățită cu extracte din semințe de struguri, formula cu absorbție rapidă relaxează tot corpul și oferă pielii o strălucire naturală. Aplică o cantitate adecvată și insistă pe zonele uscate și sensibile. Aplică oricând este necesar.

CLICK PENTRU ÎNSCRIERE FARMASI

Alege produsele cosmetice cu aloe vera si vei avea un ten hidratat, mai elastic, piele fină si catifelată.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Content is protected !!