Produse cosmetice cu carbune activ

Cărbune activ în cosmeticele Farmasi. Farmasi are în ofertă cosmetice cu cărbune activ. Pentru o piele frumoasă alege cosmeticele cu cărbune activ. Produse Farmasi în România. Cărbunele activ este un ingredient cosmetic puternic purifiant.

Farmasi pune la dispoziția clienților cosmetice cu cărbune. Produsele ce conțin cărbune activ fac parte din gama Dr C. Tuna. Gel de curățare purificator – purifică și protejează pielea împotriva agresiunilor zilnice. Loțiune tonică de minimizare a porilor – indepărtează impuritățile persistente care pot rămâne după curățarea tenului. Mască neagră detoxifiantă – reduce porii în mod vizibil, absoarbe sebumul în exces și exfoliază în mod delicat.

Acestea sunt produsele Farmasi cu conținut de cărbune activ. Produsele pot fi cumpărate online și în România. Pentru înscriere Farmasi dați click pe link ul de înscriere.

ÎNSCRIERE GRATUITĂ FARMASI

 

Cărbune activ

Cărbunele activ este un ingredient cosmetic puternic purifiant al pielii. Are o putere mare de absorbție a impurităților, prafului sau a oricărei substanțe poluante de pe suprafață pielii.

Structura poroasă specială a cărbunelui activ determină o mare capacitate de absorbție. Pentru piele, cărbunele activ este detoxifiant, purifiant. Reține substanțele și toxinele care se acumulează la nivelul epidermului. Captează reziduurile metabolice, de la celule moarte la sebum, toxinele acumulate pe piele.

Acțiune: îmbunătățește aspectul pielii acneice, îmbunătățește aspectul pilii fumătorilor, acționează ca un magnet și curăță murdăria și excesul de sebum.

5 motive pentru a folosi cosmeticele cu cărbune:

1) Curățarea porilor

2) Îngrijește tenul gras

3) Tratează acneea

4) Curăță pielea în profunzime

5) Calmează și vindecă ciupiturile, tăieturile și iritațiile pielii

 

Cosmetice Farmasi cu cărbune activ

Mască neagră detoxifiantă

Masca cu carbune activ

Reduce porii în mod vizibil, absoarbe sebumul în exces și exfoliază în mod delicat, pentru un ten luminos și împrospătat. Bogată în vitamina C și antioxidanți cu efecte anti-îmbătrânire, această formulă reduce în mod vizibil hiperpigmentarea, reducând porii mari, reduce liniile și ridurile fine și elimină excesul de sebum, îndepărtând în același timp impuritățile acumulate, pentru un ten luminos. Masca lasă pielii o senzație de prospetime.

Gel de curățare purificator

Purifică și protejează pielea împotriva agresiunilor zilnice, poluării, oxidanților, murdăriei, excesului de sebum și a toxinelor. Formulă îmbunătățită cu cărbune activ se transformă într-o spumă ușoară, care curăță în mod delicat, reîmprospătând și calmând pielea.

Loțiune tonică de minimizare a porilor

Îndepărtează impuritățile persistente care pot rămâne după curățarea tenului. Inițial, Complexul M

ser cu carbune activ

arine Water remineralizează porii măriți prin aplicarea microelementelor bogate, după care îi minimizează prin calitatea

superioară a mineralelor. Protejează pielea de agresiunile externe, lăsând tenul curat și luminos.

Ser absorbant

Înmoaie și deschide porii pentru a permite procesul eficient de curățare în profunzime. Formulă delicată permite pătrunderea ușoară în straturile profunde ale pielii. Cărbunele activ dizolvă și absoarbe murdăria, sebumul și celulele moarte acumulate în porii profunzi. Ajută la eliminarea completă prin accentuarea efectului măștii.

ÎNSCRIERE GRATUITĂ FARMASI

Puteți cumpăra aceste produse cosmetice cu cărbune activ din magazinul online Farmasi. Pentru cumpărarea produselor Farmasi este necesar un cont Farmasi. Contul Farmasi îl creați completând formularul de pe acest site.

 

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Content is protected !!