Cosmetice Farmasi in Romania

Cosmetice Farmasi acum și în România. Producător internațional de produse cosmetice Farmasiwellness și îngrijire personală. Produsele cosmetice Farmasi excelează în calitate. Una dintre cele mai puternice companii de MLM din lume. Prețul produselor cosmetice Farmasi, dar și al celorlalte produse, este accesibil tuturor. Dezvoltată în peste 120 de țări, compania este bazată pe 3000 de produse cosmetice, îngrijire personală și a locuinței.

Pe 1 aprilie 2019 s -a deschis filiala pe România și asigură un start-up și pentru reprezentanțîi din țara noastrăPrețul produselor cosmetice Farmasi este în context cu o sursă sigură de venit pentru fiecare reprezentant Farmasi. Prin intermediul produselor cosmetice Farmasi, zilnic, milioane de clienți se bucură de minunățiile naturii.

Dacă intri inechipă poți cumpăra produsele cosmetice Farmasi la preț special. Pentru a cumpăra produsele Farmasi la preț special este necesară înscrierea pe acest site. Tot pe acest site puteti vizualiza catalogul Farmasi online. Click pentru vizualizare catalog Farmasi. 

 

 CLICK PENTR INSCRIRE GRATUITA FARMASI

 

Scurt istoric Farmasi 

Produse cosmetice Farmasi

Farmasi este producător internațional de produse cosmetice, welness și îngrijire personală. Având o creștere fantastică în lume, este printre primele companii în vânzări directe. Farmasi aduce în România produse ce excelează în calitate.  

Dorind să aducă sănătatea și bunăstarea în fiecare casă, Dr C. Tuna, fondatorul companiei, a avut o viziune asupra ideii de afacere.  

Gazda laboratoarelor, unde planta ajunge produs și formulele sunt dezvoltate continuu este Instambul, Turcia. Pășuni și păduri verzi integrează o unitate cu tehnologie modernă în cele 7 fabrici active azi. 

 

Produsele cosmetice Farmasi

 

Produsele Farmasi sunt testate dermatologic pentru a preveni alergii potențiale. Nu se folosesc ingrediente de

Produse cosmetice Farmasi

origine animală în compoziția acestora. Refuzăm utilizarea plantelor pe cale de dispariție sau testele pe animale. Produsele Farmasi nu conțin parabeni, triclosan și metale grele. Nu sunt sunt folosite OMG. Produsele Farmasi sunt dezvoltate în propriile laboratoare și conforme cu standardul BPF. 

Pregătirea farmaceutică și un mediu de producție biologic deținută de Farmasi denotă grijă față de reprezentanțîi și clienții săi. 

Standardele de înaltă calitate asigură ca fiecare experiență trăită să ajungă la cele mai înalte cote, iar fiecare reprezentant Farmasi să revină la aceleași produse. 

Cu peste 80 de ani de experiență în producerea de zâmbete pe chipul oamenilor după ce aleg Farmasi. 

 

Poți castiga bani încă din prima clipă! 

 

Fiecare reprezentant Farmasi se bucură de un venit suplimentar care să îi asigure zâmbetul zilei de mâine. Posibilități nelimitate și oportunități mari de câștig. 

Dacă dorești să devi parte din echipa ești bine venit și fără nici o obligație. 

Ca și reprezentant Farmasi vei achiziționa produsele cu discount special. Recomandă produsele Farmasi prietenilor.  

Căutăm parteneri, reprezentanți, lideri de echipă. Cine e interesat se poate înscrie gratuit și fără obligații.  

Alcătuiește propria te echipa și poți castiga bani care să te ducă mai aproape de visele tale….. 

După înscriere vei primi un sms cu datele de autentificare și te așteptăm pentru mai multe detalii. 

Minunata lume a produselor cosmetice Farmasi te așteaptă! 

 

 

 

 

 

 

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Content is protected !!