Reprezentant Farmasi România

Reprezentant Farmasi România. Înscrie-te că reprezentant Farmasi și ai o oportunitate excelentă de câștig. Devenind reprezentant Farmasi câștigi atunci când recomanzi produsele.

Alătură-te echipei Farmasi și descoperă produse cosmetice inovative. După înscriere ca reprezentant Farmasi ai acces la produse. Produsele Frmasi sunt de calitate și la prețuri accesibile. După înscriere Farmasi puteți plasa comandă din contul Dvs.

Fiecare reprezentant Farmasi nou primește în prima comandă kitul start. Kitul start pentru fiecare reprezentant Farmasi la doar 49.99 lei. Pentru a primi kitul start este necesară înscrierea Farmasi. Pentru înscriere reprezentant Farmasi trebuie completat formularul pe acest site.

CLICK PENTRU INSCRIERE FARMASI GRATUITA

Avantaje reprezentant Farmasi România

 

1) Înscriere gratuită

2) Nu există comandă minimă

3) Comanzi de oriunde și primeșți produsele la tine acasă

4) Program flexibil

5) Eșți propriul șef

6) Cursuri gratuite

7) Oportunitatea de a dezvolta propria afacere Farmasi

Înscriere Gratuită

Pentru a deveni reprezentant Farmasi nu este nevoie să plăteșți taxa de înscriere. Te înscrii gratuit completând formularul de înscriere AICI și apoi hatarasti ce vrei să faci: cumperi produse de calitate, pentru ține și familia ta, cu discount de 23%-30% sau, dezvolți afacerea Farmasi.

Nu există comandă Minimă

Reprezentant Farmasi

Poți comanda câte produse doreșți. Pentru o comandă care depășește 190 de lei transportul este gratuit. Dacă

comanda este de valoare mai mică de 190 de lei se plătește 12.90 lei taxă de transport.

Comanzi de oriunde și primeșți produsele la tine acasă

Comanda se plasează online, deci poți comanda de oriunde și la orice oră. Produsele ajung la tine acasă în 2-3 zile. Plata se face online sau la primirea coletului.

Program flexibil

Programul ți-l faci singur. Tu stabileșți cât și când lucrezi.

Eșți propriul șef

Nimeni nu îți spune ce să faci. Tu stabileșți limitele. Lucrezi când vrei și cât vrei.

Cursuri gratuite

Vei avea acces la seminare, cursuri de formare și evenimente sociale. Toate gratuit.

Oportunitatea de a dezvolta propria afacere

Reprezentant Farmasi

Dacă decizi să îți formezi propria echipă compania Farmasi te răsplătește cu bonusuri în bani și cadouri. Dacă într-o lună recrutezi 3 consultanți activi eșți eligibil pentru programul “construiește-ți echipa”și vei primi cadou apa de parfum Sensational pentru Ea.

Pentru a deveni activ, un consultant trebuie să comande produse în valoare de 150 de lei, valoare de plată, în campania de recrutare. Dacă acest plafon nu este atins un client nu poate deveni consultant.

Dacă reușeșți să recrutezi 10 consultanți activi într-o lună primeșți cadou 2 ape de parfum (Apa de parfum Sensational pentru Ea și apa de parfum Shooter’s pentru El) , precum și un bonus de 150 de lei.

Acceptă provocarea!

CLICK PENTRU INSCRIERE FARMASI GRATUITA

Farmasi îți oferă o oportunitate excelentă de câștig. Economiseșți atunci când cumperi, câștigi atunci când recomanzi produsele sau când îți alcătuieșți propria echipă. Dacă eșți curioas(ă) de ceea ce ți-a pregătit compania Farmasi, apăsă pe buton acum!

 

 

 

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

*

error: Content is protected !!